✔️Από τις 04 έως τις 06 Μαρτίου ,η εταιρία μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα τριήμερο Event που συνδύασε αγωνιστική και ανθρωπιστική δράση σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης.
⏩ Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε ένα Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων U18 υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Κ. με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων από την Ελλάδα ( Γ.Σ. Ηλιούπολης , Παναθηναϊκός ΑΟ, ,Πάνθηρες Καβάλας,Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας) και της Ισπανικής Valencia BC.
✔️Παράλληλα στα πλαίσια της καμπάνιας του Δήμου Ηλιούπολης ,«μίλα δεν είσαι μόνη» που αφορά την γυναικεία κακοποίηση , στο κλειστό θεάτρο του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα , με ομιλήτριες : τον Δήμαρχο κο Χατζηδάκη Γιώργο,το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνη για το γυναίκειο μπάσκετ κ. Κωνσταντινίδου Άννη,την πρώην διεθνή παίκτρια καλαθοσφαίρισης Κ.Μάλτση Εβίνα,την σύμβουλο ψυχικής υγείας Gestalt,κ. Ειρήνη Γκιουλάκου,και την Ηλιάνα Παχατουρίδη BSc Ψυχολογία,MSc Αθλητική Ψυχολογία.
✔️Χορηγός επικοινωνίας της όλης διοργάνωσης ήταν το site ,gazzetawomen.gr που προβάλει και αναδεικνύει τον γυναικείο αθλητισμό!