Ο Προμηθέας Πάτρας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του από τις 26 έως τις 29 Απριλίου διοργάνωσε Τουρνουά Παμπαίδων , το οποίο διεξήχθη σε τρία διαφορετικά γήπεδα(Δ. Τόφαλος, Promitheas Park, Three Action) στην Πάτρα, στο πλαίσιο των «Promitheas Park Tournaments»
✔️Συγκεκριμένα, στο Τουρνουά Παμπαίδων συμμετείχαν συνολικά 18 ομάδες, ο Προμηθέας, ο Άρης, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, η Ασπίδα Ξάνθης, οι Διόσκουροι Κοζάνης, το Περιστέρι, ο Πανιώνιος, ο Κολοσσός Ρόδου, ο Κεραυνός Σροβόλου, ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο ΠΑΟΚ, ο Μαντουλίδης, ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, ο Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή, ο Πήγασος Ν. Κέρκυρας, ο ΓΣ Βόλου, ο Αίολος Αγυιάς και ο Έσπερος ΑΟΠΑ.
⏩Σε αυτό το Τουρνουά, όπως ακριβώς συνέβη και τον Δεκέμβρη στο τουρνουά Κορασίδων του «Promitheas Park Tournaments», δεν υπήρχε βαθμολογική κατάταξη και τρόπαια. Οπότε έλειψαν οι σκοπιμότητες, και τα παιδιά έπαιξαν ελεύθερα, με πάθος και θέληση, με κίνητρο την αγάπη τους για το άθλημα. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο και να…τεστάρουν τις δυνατότητές τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, χαρίζοντας απλόχερα πλούσιο θέαμα στους θεατές, οι οποίοι γέμισαν τα γήπεδα και χειροκρότησαν την εξαιρετική προσπάθεια όλων των παιδιών, σε μια πραγματική γιορτή για το Αναπτυξιακό Μπάσκετ!
✔️Η Base Line Events ανέλαβε τον σχεδιασμό και την οργάνωση της όλης διοργάνωσης,προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!