Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ “Τήνια 2022 U14” που διοργάνωσε ο Περιστεριώνας Τήνου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου στο νησί της Μεγαλόχαρης.

✔️Με τη συμμετοχή της ομάδας του Περιστερίου, που κατέκτησε το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚ Αττικής, του ιστορικού σωματείου του Πανιωνίου, την ανταγωνιστική κυκλαδίτικη ομάδα του ΑΟ Άνδρου και τον οικοδεσπότη Περιστεριώνα οι νεαροί αθλητές, οι προπονητές, αλλά κι όσοι παραβρέθηκαν στο “Τήνια 1895” αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το μπασκετικό αυτό θεσμό, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα σε όλη την επαρχία. Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, δείχνοντας την αγάπη τους για το μπάσκετ φροντίζοντας να περάσουν ένα ξεχωριστό διήμερο στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

✔️Άπαντες έμειναν κατενθουσιασμένοι από την κυκλαδίτικη και δη την τηνιακή φιλοξενία, ενώ πέραν της “μπασκετικής οικογένειας” του Περιστεριώνα τα εύσημα για την διεξαγωγή αυτού του όμορφου τουρνουά ανήκουν και στον Γιώργο Καράγκουτη, καθώς ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου ήταν εκείνος που συνέβαλε στα μέγιστα ώστε να έρθουν στην Τήνο τα δύο αθηναϊκά σωματεία.

✔️Η Base Line Events ανέλαβε τον σχεδιασμό και την οργάνωση της όλης διοργάνωσης,προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!