Ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ Νεανίδων και Παμπαίδων , ολοκληρώθηκε στο νησί της Άνδρου στις 2 -4 Σεπτεμβρίου 2022.
Το Μουστάκειο basketball tournament διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα σε συνεργασία με την Base Line Events και το σωματείο ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ.
Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο του Μουστακείου Ιδρύματος στην Πίσω Μεριά Κορθίου.

✔️Την κατηγορία των Nεανίδων κόσμησαν με την συμμετοχή τους ο Παναθηναϊκός , φετινός πρωταθλητής Ελλάδος, ο Άρης Θεσσαλονίκης , που αναδείχθηκε δευτεραθλητής Ελλάδος στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων,η ανερχόμενη ομάδα του Προμηθέα Πάτρας και η τοπική ομάδα της Άνδρου.

✔️Την κατηγορία των Παμπαίδων κόσμησαν με την συμμετοχή τους ο ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη,ο Προμηθέας από την Πάτρα,ο Περιστεριώνας από την Τήνο και η τοπική ομάδα της Άνδρου.
Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνιστικά και συγχρόνως δίδαξαν ήθος και πολιτισμό με τη συμπεριφορά τους.

✔️Άλλωστε, ήταν μια αθλητική διοργάνωση που δεν είχε νικητές και ηττημένους, παρά μόνο ομάδες με ποιότητα και διάθεση, προπονητές και επιτελεία με σοβαρότητα και συνέπεια στη δουλειά τους και ένα κοινό ενθουσιώδες, που παρακολούθησε με ενδιαφέρον τους αγώνες, απόλαυσε τρεις μέρες γεμάτες μπάσκετ και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητριών και των αθλητών.

➡️Το Highlight της διοργάνωσης ήταν μετά τις απονομές, όπου ξεκίνησε η γιορτή για μικρούς και μεγάλους με μουσική και φαγητό. Στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολούθησαν σε γιγαντοοθόνη το παιχνίδι της Εθνικής μπάσκετ με την αντίστοιχη της Ιταλίας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ, πανηγυρίζοντας στο τέλος τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας.

✔️Η Base Line Events ανέλαβε τον σχεδιασμό και την οργάνωση της όλης διοργάνωσης,προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!